Undersidor

Nytorget Clean & Facility – NCF

Miljö, kvalitet & hälsa i fokus!

NCF-Logotyp-med-watercolour

Vår story

Nytorget Clean & Facility är ett nystartat entreprenadföretag 2017 inom städ och facilitetsbranschen. NCF, som vi i dagligt tal kallar oss, är ett dotterbolag till Nytorget Fastigheter AB.

Idén till företaget föddes med ny kompetens i Nytorget Fastigheter AB då Marika Jernberg anställdes 2015. Med Marika kommer 30 års lång och gedigen erfarenhet inom lokalvård, arbetsledning, drift, personalansvar samt kundansvar och sälj. NCF:s verksamhet kommer således att ledas under Marikas erfarna kunskap och hand.

Vi sitter idag under samma tak som Nytorgets Fastigheter AB i Bromma. Det innebär god gemenskap och korta kontaktvägar i vårt samarbete mellan bolagen.

Våra tjänster

Vi erbjuder städ- och facilitetstjänster för: sjukhus, kontor, butiker, trapphus, golvvård, storstädning, flyttstädning, fönsterputs och sanering i både offentliga som privata miljöer. Dessutom erbjuder vi fruktkorgar, entrémattor, kaffelösningar och handymantjänster. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vår vision

NCF ska vara det självklara valet för de företag, institutioner och organisationer som vill förvalta, förädla samt kvalitetssäkra sina lokaler

Vår affärsidé

Tillhandahålla och utveckla kundnära lokalvårdslösningar och kringtjänster som skapar ett för kunden utvecklande samarbete.

Vi arbetar aktivt för:

Social hållbarhet & utveckling av våra medarbetare

Vår människosyn bygger på en tro på individens intresse för sin utveckling och inneboende möjligheter. Alla medarbetare inom företaget, oavsett kön, religion eller etniskt ursprung, har lika förutsättningar.

Hållbarhet – minska miljöpåverkan

Vi sätter människa, miljö och hälsa i fokus. Det innebär till exempel miljövänliga rengöringsmedel för att minska miljöpåverkan och en bättre arbetsmiljö och hälsa för våra kunder och personal. Vi arbetar i enlighet med ISO standards och är nu i processen att certifiera oss för ISO 9001:2015 respektive 14001:2015.

Arbetsprocess & kvalité för ökad säkerhet

Våra kunders behov och önskemål är vårt fokus och vi vet att nöjda kunder är en förutsättning för vår framgång. För att kvalitetssäkra våra tjänster arbetar vi utifrån de 4 benen: Kommunikation, Återkoppling, Tillgänglighet, Erfarenhet

Det skapar tydlighet för både våra kunder och vår personal och ökar säkerheten. All vår personal bär arbetskläder och ID bricka

Kontakta oss

För offert, kontakta:

Marika Jernberg
Sälj- & driftchef
marika.jernberg@ncleanfacility.se
08-640 08 00

För att söka jobb, välkommen med en spontan ansökan till:
marika.jernberg@ncleanfacility.se

NCF_small2

Nytorget Clean & Facility AB
Johannesfredsvägen 7, 168 69 Bromma

error: Content is protected !!