Undersidor

Lediga tjänster

Fastighetsskötare sökes

 

Vi söker erfarna fastighetsskötare som i huvudsak kommer att arbeta med fastighetsskötsel i Stockholm.

Du är van att arbeta självständigt och är en social och utåtriktad person, datavana samt ordningsam. Arbetsuppgifterna är fastighetsskötsel, rondering, avloppsrensning, ompackningar, gräsklippning samt alla de andra arbeten som är naturligt förekommande för en fastighetsskötare. Vårt arbetsfält är hela stor Stockholm, du har körkort och lokalkännedom om Stockholm. Det är meriterande om du har någon form av erfarenhet/utbildning av undercentraler, el kunskaper, VVS arbete eller liknande.

Vi erbjuder dig en möjlighet att göra karriär och utvecklas i ett snabbt växande företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen och vara med att skapa företagets framtid. Dina arbetsuppgifter inkluderar: – Teknisk skötsel av fastigheternas allmänna utrymmen – Åtgärd av felanmälningar – Översyn av installationer – Proaktiva åtgärdsförslag för att trygga fastigheternas långsiktiga status – Förebyggande underhåll och felavhjälpning på installationer såsom värme och ventilationsanläggningar – Kontinuerlig kontakt med våra kunder Vi söker dig som tidigare arbetat som fastighetsskötare eller som på annat sätt har tillgodogjort dig kunskap inom området. Du har goda kunskaper inom områden som VVS, luftbehandling och el . Du har förmågan att se kundens behov och avhjälpa problem innan de uppstår. För att trivas i rollen är det en förutsättning att du är mål- och resultatorienterad och vill arbeta i ett bolag som ständigt utvecklas. Som person är du serviceinriktad, noggrann och kan arbeta självständigt. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo, är bekväm med modern teknik samt har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör. Du vet vad god kundvård innebär och strävar alltid efter att vara steget före. Körkort: B-körkort är ett krav.

Placering: Stockholm.

Ansvarig för rekryteringen är Birgitta Cederqvist, Vice VD.

Din ansökan kan du skicka till: birgitta.cederqvist@nytorget.se

Ange i ämnesraden: FS18

 

Vi söker en engagerad teknisk fastighetsförvaltareOm du vill arbeta i ett expanderade företag med fulltecknad kalender är detta ett jobb för dig.

Nytorget Fastigheter AB grundades 1999. Vi tillhandahåller en helhetslösning inom fastighetsförvaltning; teknisk förvaltning, ekonomisk förvaltning och fastighetsservice.

Bland våra kunder återfinns privatpersoner, aktiebolag, stiftelser, bostadsrättsföreningar och samfälligheter där våra uppdrag varierar från helhetskoncept av fastighetsförvaltningen till delar så som till exempel teknisk förvaltning.

Tjänsten

I din roll som teknisk förvaltare kommer du utföra besiktningar, planera underhåll, upprätta underhållsplaner samt driva projekt inom ramen för fastighetsförvaltning.

Många varierande arbetsuppgifter!

På Nytorget får du möjlighet att påverka, utvecklas som person i en platt organisation med högt i tak.

Vi ser gärna att du har….

  • Flera års erfarenhet från fastighetsförvaltning
  • Förståelse för tekniska installationer i byggnader
  • Förståelse för drift och underhåll av fastigheter
  • Erfarenhet av projektledning
  • Kunskap inom Office-paketet
  • Körkort

Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och prestigelös. Du ser till helheten och du har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer. Ledaregenskaper är viktiga då dina arbetsuppgifter i mångt och mycket består av just ledning och förmedling av kunskap.

Välkommen med din ansökan genom att skicka ditt CV och personligt brev till: birgitta.cederqvist@nytorget.se

Sista ansökningsdag 31 mars 2019

GDPR – Nytorget Fastigheter AB behandlar era personuppgifter enligt ställt lagkrav.

error: Content is protected !!