Undersidor

Nyheter

Här vill vi hålla dig uppdaterad om aktuella händelser i vår verksamhet.

24 Jan Brf. Gandvik

Gandvik 1               Gandvik 2

Brf Gandvik har sedan 1 januari 2018 valt att anlita Nytorget som förvaltare. Brf Gandvik består av 96 st. lägenheter och 2 st. lokaler. Huset byggdes 1969. Fastigheten är belägen på Vendevägen 5 A-H, Djursholm.

Fastighetens totala yta är 7058 kvm. Vi hälsar Brf Gandvik varmt välkommen till Nytorget.

Uppdraget innefattar:
Fastighetsservice
Teknisk förvaltning
Ekonomisk förvaltning

Read More

08 Jan Brf. Hallen 2

Brf. Hallen 2 bild 1

Brf Hallen 2 i Skogås har sedan 1 januari 2018 valt att anlita Nytorget som förvaltare. Brf Hallen 2 består av 36 lägenheter. Huset byggdes 1966. Fastigheten är belägen på Storvretsvägen 92, Skogås. Fastighetens totala yta är 3127 kvm. Vi hälsar Brf Hallen 2 varmt välkommen till Nytorget.

Uppdraget innefattar:
Fastighetsservice
Teknisk förvaltning

Read More

07 Jan Nytorget återförsäljare till Isidor!

På Nytorget jobbar vi aktivt med säkerhet och har nu säkra nyheter att berätta.

Nytorget har blivit återförsäljare till Isidor System, lösningar för varning för risk vid snö- och isras. Med ny innovativ design är Isidors lösningar lättanvänt med flexibel uppbyggnad. Det är en ny varningsstandard för risk vid snö- och isras som Fastighetsägarna, Stockholms Stad, Polisen och Plåtslagarna med flera varit med och tagit fram.

Då fastighetsägaren är ytterst ansvarig för att snö och is inte ska skada någon vid fastigheten är det av största vikt att använda riskminimerande och förebyggande åtgärder för att undvika skador. Med rätt varningssystem blir det enkelt och effektivt.

Isidors varningssystemet finns nu tillgängligt genom Nytorget. För frågor och offert, tveka inte att kontakta Birgitta Cederqvist direkt:

birgitta.cederqvist@nytorget.se

 08 640 08 00

Vi passar även på att berätta att vi på Nytorget sedan tidigare har behörighet att arbeta på hög höjd och gå på tak. Vi kan utföra arbete på tak såsom rensning av hängrännor, justera takpannor och kontroll av fläktar.

Med det hälsar vi en bra start på 2018!

Bästa hälsningar,

Nytorget 

Read More

01 Sep Brf. Inedal 8

Inedalsgatan 15          Kronobergsgatan 20

Inedalsgatan 15                                        Kronobergsgatan 20

Brf Inedal 8 har sedan 1 september 2017 valt att anlita Nytorget som förvaltare. Brf Inedal 8 består av 139 st. lägenheter och 1 st. lokal. Huset byggdes 1911/2016. Fastigheten är belägen på Inedalsgatan 15 / Kronobergsgatan 20, Stockholm. Fastighetens totala yta är 3243kvm. Vi hälsar Brf Inedal 8 varmt välkommen till Nytorget.

Uppdraget innefattar:
Fastighetsservice
Teknisk förvaltning
Städ

Read More

01 Aug Maxera Bostad

Maxera Bostad               Maxera Bostad fastighetsbild baksidan

Åstorpsringen 10 A – D, framsida                                           Åstorpsringen 10 A – D, baksida

Maxera Bostad har sedan 1 augusti 2017 valt att anlita Nytorget som förvaltare. Maxera Bostad består av 50 st. lägenheter. Huset byggdes 2017. Fastigheten är belägen på Åstorpsringen 10 A-D, Enskedalen. Vi hälsar Maxera Bostad varmt välkommen till Nytorget.

Uppdraget innefattar:
Fastighetsservice
Teknisk förvaltning
Ekonomisk förvaltning
Städ

Read More
error: Content is protected !!