Undersidor

Nyheter

Här vill vi hålla dig uppdaterad om aktuella händelser i vår verksamhet.

03 jun Brf. Bergsund 37

Brf Bergsund 37

Brf. Bergsund 37 har sedan 1 juni 2019 valt att anlita Nytorget som förvaltare. Brf. Bergsund 37 består av 50 lägenheter och 3 lokaler. Huset byggdes 1931. Fastigheten är belägen på Lindvallsplan 10, Stockholm. Fastighetens totala yta är 3089 kvm.

Vi hälsar Brf Bergsund 37 varmt välkommen till Nytorget.

  • Fastighetsservice
  • Teknisk förvaltning
  • Jour
Read More

10 maj Brf. Kornetten 1

Brf. Kornetten 1

Brf Kornetten 1 i Barkarbystaden, Järfälla har sedan 1 maj 2019 valt att anlita Nytorget som förvaltare. Brf Kornetten 1 består av 56 lägenheter.

Fastigheten är belägen på Drakengatan 1-5. Vi hälsar Brf Kornetten 1 varmt välkommen till Nytorget.

Uppdraget innefattar:

Teknisk förvaltning
Fastighetsservice
Jour

Read More

08 apr Säkert arbete på hög höjd

Säkert arbete på höjd 5 april

Säkert Arbete På Höjd

I fredags genomförde Nytorget Fastigheter AB tillsammans med Yellow Bandit utbildningen ”Säkert arbete på höjd”, både praktik och teori. Det var våra nya medarbetare på teknikavdelningen som fick lära sig hantera bl. a fallskyddsutrustning.

Utbildningen krävs för att vi ska kunna få gå på tak.

Read More

18 jan Bergsundetgruppen

hemsida 1

Från 1 januari  2019 har Bergsundetgruppen valt att anlita Nytorget Fastigheter AB som förvaltare till deras fastighetsbestånd, 14 st fastigheter med totalt 579 lägenheter och 55 lokaler.

Vi är glada och stolta för uppdraget.

Read More

07 jan Nya Sällskapet

Bild hemsida

Nya Sällskapet beläget på Västra Trädgårdsgatan 6 i Stockholm har från 1 januari valt Nytorget Fastigheter AB som förvaltare. Uppdraget omfattar teknisk förvaltning, ekonomisk förvaltning och fastighetsservice. Fastigheten är från år 1883.

Read More

01 jan 6 st nya bostadsrättsföreningar

Vid årsskiftet fick Nytorget Fastigheter AB förtroendet att förvalta 6 st nya bostadsrättsföreningar.

Brf Vitbetan 36c, Katarina Bangatan 59c. Uppdraget omfattar teknisk förvaltning, ekonomisk förvaltning och fastighetsservice.

Brf Hornblåsaren 5, Strandvägen 65-67, Linnégatan 104. Uppdraget omfattar teknisk förvaltning, ekonomisk förvaltning och fastighetsservice.

Brf Stengodset, Bråvallagatan 5. Uppdraget omfattar teknisk förvaltning och fastighetsservice.

Brf Staren 7, Roslagsgatan 58. Uppdraget omfattar fastighetsservice.

Brf Margretelund, Svartviksslingan 8-68. Uppdraget omfattar fastighetsservice.

Brf  Mäster Simon nr 256, Enköpingsvägen 11, Galoppvägen 2. Uppdraget omfattar fastighetsservice.

Vi hälsar alla varmt välkomna till Nytorget.

 

Read More

18 Dec Nytorget är återförsäljare till Isidor snö- och israsvarning!

Isidor2

Med ny innovativ design är Isidors lösningar lättanvänt med flexibel uppbyggnad. Systemet är framtaget efter en ny varningsstandard för risk vid snö- och isras som Fastighetsägarna, Stockholms Stad, Polisen och Plåtslagarna med flera varit med och tagit fram.

Då fastighetsägaren är ytterst ansvarig för att snö och is inte ska skada någon vid fastigheten är det av största vikt att använda riskminimerande och förebyggande åtgärder för att undvika skador. Med rätt varningssystem blir det enkelt och effektivt.

Isidors varningssystem finns tillgängligt genom Nytorget. För frågor och offert, tveka inte att kontakta Birgitta Cederqvist direkt:

birgitta.cederqvist@nytorget.se

08 640 08 00

Läs mer om Isidor System

Vi passar även på att berätta att vi på Nytorget sedan tidigare har behörighet att arbeta på hög höjd och att gå på tak. Vi kan utföra arbete på tak såsom rensning av hängrännor, justera takpannor och kontroll av fläktar.

Med det hälsar vi en bra start på 2019!

Bästa hälsningar,

Nytorget

Read More

01 Dec Brf. Almen 5

Brf. Almen 5

Brf Almen 5 i Solna har sedan 1 december 2018 valt att anlita Nytorget som förvaltare. Brf Almen 5 består av 27 lägenheter. Huset byggdes 1931. Fastigheten är belägen på Vintervägen 26, Solna. Fastighetens totala yta är 1269 kvm. Vi hälsar Brf Almen 5 varmt välkommen till Nytorget.

Uppdraget innefattar

  • Fastighetsskötsel
  • Teknisk förvaltning
  • Jour

 

Read More

17 maj Ny personuppgiftslag – GDPR 25 maj 2018

Den nya lagen, GDPR ställer högre krav på hur vi på Nytorget Fastigheter AB hanterar personuppgifter. Förändringen är framförallt hur vi lagrar, skyddar och gallrar de personuppgifter vi digitalt behandlar. Personuppgift kan t ex. utgöras av namn, telefonnummer eller e-postadress.

Nytorget kommer att behandla era personuppgifter enligt ställt lagkrav för att kunna genomföra vårt uppdrag.

 

Vill ni veta mer? Gå in på Datainspektionens hemsida: http://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/dataskyddsforordningen/dataskyddsdagen/

 

Read More
error: Content is protected !!